top of page

Wij zijn Mr. Hapje, festival en event cateraar. Wat begon als een project met vrienden in een "pasta truck" (oude keet), veranderde de afgelopen zes jaar in een zelfgebouwde foodtruck en het importeren van oude Duitse brandweerwagens. Een heel avontuur, en nog steeds. Elk jaar is anders en elk jaar brengt ons weer nieuwe avonturen en uit-dagingen. 

We werken vanuit onze drie grote liefdes; de Brows Bear, Burgerbus en de Pizzatruck. Elk met een eigen concept. In de afgelopen paar jaar hebben onze trucks stad en land afgereisd naar de mooiste plekken, om te cateren op food- en muziekfestivals, bruiloften en evenementen. Omdat wij voor de volle honderd procent achter ons concept willen staan, zijn onze producten altijd lokaal, verantwoordelijk en met veel aan-dacht bedacht en bereid. 

Neem gerust contact met ons op!

De Brows Bear

Waarin wij alles met bier "brouwen". Onze vrienden van de Design Academy hielpen ons om deze foodtruck te verwezenlijken, precies zoals wij hem in gedachte hadden. De Browsbear is gemaakt van een oude zeecontainer en werd omgebouwd tot een foodtruck met betreedbaar dakterras! De gerechten die wij hierin serveren draaien om koken met bier. Zo hebben wij een heerlijke, in Trippel bier gebrouwen runderstoof, een groenten stoof en verschillende borrelhappen zoals onze biologische bierbitterballen en uienringen in bierbeslag. 

In de Brows Bear draait alles om koken met bier. Stoofvlees is natuurlijk het lekkerst als het in een goed biertje gebrouwen wordt! Daarom werken wij samen met lokale bierbrouwers, om de beste biertjes te vinden voor onze gerechten. Het vlees dat wij gebruiken voor onze gerechten komt van de zelf-slachtende slager Ter Weelen. We serveren ons stoofvlees, als gerecht met grof gesneden Hollandse aardappelen of verse friet. Alle producten die wij bereiden zijn het liefst lokaal en altijd met respect voor dier en milieu. 

Producten bb
Browsbear
bottom of page